مطالب

معرفی امکانات و تسهیلات رفاهی دانشجویان

امکانات و تسهیلات

1. وام شهریه: به دانشجویان متقاضی مقطع کارشناسی ارشد مبلغ یک میلیون تومان در هر ترم و برای مقاطع کارشناسی و کاردانی مبلغ سیصد هزار تومان در هر ترم پرداخت می گردد. کارمزد این وام 4 درصد با بازپرداخت 5 ساله می باشد که اقساط باز پرداخت آن حد اقل 9 ماه پس از فراغت از تحصیل آغاز می شود.
  2. خوابگاه های خواهران و برادران: کلیه دانشجویان متقاضی خوابگاه به خوابگاه های طرف قرارداد و تحت نظارت دانشگاه معرفی می شوند همچنین دانشجویان مقطع ارشد علاوه بر کل ترم امکان اسکان خوابگاهی به صورت یک شب در هفته را دارند.
  3. سلف سرویس
  4. کتابخانه
  5. سایت

شهریه:
شهریه ثابت و متغیر هر ترم بر اساس بخشنامه وزارت علوم تحقیقات و فناوری تعیین می گردد که برای رشته های گروه علوم انسانی در هر ترم حدوداً 800 هزار تومان تعیین شده است که به تناسب تعداد واحد اخذ شده در هر ترم می تواند از این مبلغ افزایش یا کاهش یابد.

نحوه پذیرش دانشجو:
پذیرش در این دانشگاه به دو صورت انجام می گیرد:روش اول: ثبت نام در کنکور سراسری و انتخاب کد رشته از دفترچه انتخاب رشتهروش دوم: پذیرش بدون کنکور (بر اساس سوابق تحصیلی) از طریق سازمان سنجش صورت میگیرد که  با مراجعه با سایت سنجش و انتخاب رشته انجام میگیرد. کسانی که در کنکور سراسری شرکت نکرده اند و یا مجاز به انتخاب رشته نشده اند میتوانند از این طریق (پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی) وارد دانشگاهها شوند.

برگزاری کلاسهای کمک آموزشی

شما اینجا هستید: Home