ورود ثبت

رمز عبور *
من را به خاطر داشته باش

ساخت يك حساب كاربري

پر کردن فیلدهایی که با ستاره (*) نشانه گذاری شده مورد نیاز است.
نام *
نام كاربري *
رمز عبور *
تكرار رمز عبور *
ايميل *
تكرار ايميل *

اطلاعیه درخواست وام شهریه دانشجویی

بدینوسیله به اطلاع میرساند متقاضیان وام شهریه دانشجویی میبایست برای ثبت درخواست وام خود به پورتال دانشجویی به آدرس www.bp.swf.ir مراجعه و درخواست وام خود را ثبت نمایند. لازم به ذکر است دانشجویان ورودی ۹۹ نوع وام را شهریه و دانشجویان ورودیهای قبل نوع وام را شهریه غیرانتفاعی مهر ایران ثبت نمایند.

اطلاعیه درخواست وام صندوق رفاه

n82991665 72475564

متقاضیان وام شهریه صندوق رفاه  از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه می توانند در این سامانه ثبت نام نمایند.

* جهت استفاده از سامانه فقط از مرورگر internet explorer استفاده نمایید.

* دانشجویان فاقد پرونده گزینه تشکیل پرونده را انتخاب نمایند.

***پورتال دانشجویی صندوق رفاه***

ادامه مطلب: اطلاعیه درخواست وام صندوق رفاه

وام شهریه مهر ایران جایگزین وام شهریه غیرانتفاعی گردید

طی سیاست های جدید صندوق رفاه دانشجویی کشور از سال تحصیلی 98-97 کلیه متقاضیان وام شهریه مؤسسات غیرانتفاعی، دانشگاه آزاد و علمی کاربردی جهت دریافت وام به صندوق قرض الحسنه مهر ایران معرفی می گردند.

لازم به ذکر است دانشجویان متقاضی وام باید یک حساب شخصی در بانک مهر ایران افتتاح و برای دریافت وام، تابع مقررات و قوانین وضع شده در تفاهم نامه صندوق رفاه و بانک مهر ایران باشند.
برای اطلاع و آگاهی از جزئیات وام از جمله، مبلغ وام ، سنوات مجاز دریافت وام، مدارک مورد نیاز برای دانشگاه، مدارک مورد نیاز برای بانک، شرایط ضامن و.... شیوه نامه زیر را دریافت و مطالعه فرمایید.

قابل توجه دانشجویان بدهکار

دانشجویانی که به دلیل بدهی مالی قادر به مشاهده نمرات خود نمی باشند با توجه به تعطیلات تابستانی موسسه می توانند مبلغ بدهی خود را به شماره حساب دانشگاه (0103900931003 بانک ملی) بنام دانشگاه مهدعلم واریز نمایند و فیش بانکی را به آدرس ( این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ) ایمیل نمایند.