اطلاعیه صندوق رفاه درخصوص وام شهریه

قابل توجه دانشجویان عزیز:
متقاضیان وام شهریه(نیمسال اول 96-95) تا 20 خرداد فرصت دارند برای درخواست وام شهریه به امور مالی مراجعه فرمایند.

مدارک لازم برای ثبت نام وام شهریه:
1-    دریافت فرم درخواست ثبت نام وام از سایت موسسه و تکمیل وتحویل آن به مسئول صندوق رفاه.
2-    دریافت فرم سند تعهد محضری از سایت و تکمیل آن در محضر در قطع A4 وتحویل آن به مسئول صندوق رفاه.
3-    حکم کارگزینی ضامن.

طبق مصوبه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری کلیه دانشجویان می توانند در طول تحصیل از وام شهریه استفاد ه نمایند.سقف استفاده از این وام در صورت تخصیص اعتبار برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی ناپیوسته وکارشناسی ارشد 3 ترم و برای دانشجویان کارشناسی پیوسته 6 ترم وام در نظر گرفته می شود.

نحوه بازپرداخت آن بدین صورت است که 10% آن هنگام فراغت از تحصیل پرداخت شده و مابقی 9 ماه بعد از فراغت از تحصیل به صورت اقساط بلند مدت (اقساط 60 ماهه با کارمزد 4 درصد) پرد اخت می گردد.شرایط  اقساط وام برادرانی که مشمول خدمت سربازی می باشند بعد از پایان خدمت شروع می شود.

نکات قابل توجه متقاضیان وام شهریه:

1- متقاضیان می بایست یک ترم زودتر برای درخواست وام اقدام نمایند.
2-دانشجویان برای درخواست وام باید هر ترم فرم درخواست کتبی را پر کنند.
3-داشتن ضامن کارمند رسمی و ارائه تعهد محضری و تکمیل فرم های مربوطه برای اخذ این وام ضروری است.
4-در صورتی که دانشجویان  تا 9 ماه بعد از تاریخ فارغ التحصیلی نسبت به تقسیط وام اقدام نکنند، باید کل مبلغ وام را به صورت یکجا تسویه نمایند.

ضمناً دانشجویانی که متقاضی وام شهریه تحصیلی می باشند می توانند فرم سند تعهد و درخواست وام شهریه و سایر فایل های حاوی راهنمای وام شهریه را  از پیوست های زیر دانلود نمایید.

دانلود فرم هاي وام

لینک های مرتبط: