ثبت درخواست وام نیمسال اول 96 در پورتال صندوق رفاه

متقاضیان وام صندوق رفاه نیمسال اول 96 از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه می توانند در این سامانه ثبت نام نمایند.

* جهت استفاده از سامانه فقط از مرورگر internet explorer استفاده نمایید.

* دانشجویان فاقد پرونده گزینه تشکیل پرونده را انتخاب نمایند.

***پورتال دانشجویی صندوق رفاه***

ثبت نام درخواست وام نیمسال دوم 95

متقاضیان وام صندوق رفاه نیمسال دوم 95 از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه از تاریخ 25/9/95 لغایت 10/11/95 می توانند در این سامانه ثبت نام نمایند.

* جهت استفاده از سامانه فقط از مرورگر internet explorer استفاده نمایید.

* دانشجویان فاقد پرونده گزینه تشکیل پرونده را انتخاب نمایند.

***پورتال دانشجویی صندوق رفاه***

قابل توجه متقاضيان وام صندوق رفاه

دانشجويان متقاضي وام دانشجويي جهت مشاهده شرايط اخذ وام و مدارك موردنياز فايل راهنماي زير را مطالعه نمايند.

*** دانشجويان ترم اول كه متقاضي وام مي باشند مي توانند نسبت به ثبت نام وام اقدام نمايند.

راهنماي بهره مندي از تسهيلات صندوق رفاه دانشجويي

تسویه حساب بدهی مالی

دانشجویان بدهکار هر چه سریعتر نسبت به تسویه بدهی مالی خود اقدام نمایند. در غیراینصورت پورتال دانشجویی مسدود میگردد.

شماره حساب دانشگاه

پرداخت شهریه:

1- شماره حساب سیبا ملی (0103900931003)   بنام دانشگاه مهد علم کاشان

شماره دانشگاه جهت فکس فیش پرداختی   55577556-031

وام شهريه دانشجويي

طبق مصوبه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری کلیه دانشجویان می توانند در طول تحصیل از وام شهریه استفاد ه نمایند.سقف استفاده از این وام در صورت تخصیص اعتبار برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی ناپیوسته وکارشناسی ارشد 3 ترم و برای دانشجویان کارشناسی پیوسته 6 ترم وام در نظر گرفته می شود.

نحوه بازپرداخت آن بدین صورت است که 10% آن هنگام فراغت از تحصیل پرداخت شده و مابقی 9 ماه بعد از فراغت از تحصیل به صورت اقساط بلند مدت (اقساط 60 ماهه با کارمزد 4 درصد) پرد اخت می گردد.شرایط  اقساط وام برادرانی که مشمول خدمت سربازی می باشند بعد از پایان خدمت شروع می شود.

نکات قابل توجه متقاضیان وام شهریه:

1- متقاضیان می بایست یک ترم زودتر برای درخواست وام اقدام نمایند.
2-دانشجویان برای درخواست وام باید هر ترم فرم درخواست کتبی را پر کنند.
3-داشتن ضامن کارمند رسمی و ارائه تعهد محضری و تکمیل فرم های مربوطه برای اخذ این وام ضروری است.
4-در صورتی که دانشجویان  تا 9 ماه بعد از تاریخ فارغ التحصیلی نسبت به تقسیط وام اقدام نکنند، باید کل مبلغ وام را به صورت یکجا تسویه نمایند.

ضمناً دانشجویانی که متقاضی وام شهریه تحصیلی می باشند می توانند فرم سند تعهد و درخواست وام شهریه و سایر فایل های حاوی راهنمای وام شهریه را  از پیوست های زیر دانلود نمایید.

دانلود فرم هاي وام

لینک های مرتبط :