وام شهريه دانشجويي

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه

با توجه به بخش نامه جدید صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی 98-97، مبنی بر معرفی دانشجویان متقاضی وام شهریه به بانک قرض الحسنه مهر ایران، لذا کلیه متقاضیان وام(جدید و قدیم) ملزم به افتتاح حساب در بانک مهر ایران و ارائه شماره حساب و کد شعبه افتتاح حساب، به امور دانشجویی می باشند.

سنوات تحصیلی وام:

دانشجویان کارشناسی ارشد، کارشناسی نا پیوسته و کاردانی از 4 ترم سنوات مجاز از سال ورود به دانشگاه، 3 ترم می توانند از وام استفاده نمایند و دانشجویان کارشناسی از 8 ترم سنوات مجاز از سال ورود، 6 ترم می توانند از وام استفاده نمایند.
سقف مبلغ وام برای هرترم(بخشنامه جدید):

کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی برای هرترم 5000.000 ريال و کارشناسی ارشد برای هرترم 11.500.000 ريال.
زمان واریز وام:
اصولا با توجه به ثبت درخواستها، بستن و تایید لیست و طی روند اداری، وامها در اواخر هر ترم به حساب شهریه واریز می گردد.
نکات قابل توجه:

- کلیه دانشجویانی که ترمهای گذشته از وام استفاده نموده اند و سنوات وام آنها به پایان نرسیده است باید برای ثبت درخواست وام مهر97 به پورتال دانشجویی به آدرس (www.bp.swf.ir) فاز2 مراجعه نمایند.
- نام کاربری و کلمه عبور در صورت عدم تغییر توسط دانشجو، به صورت پیش فرض شماره ملی با خط تیره می باشد.
- در پورتال دانشجویی / درخواست وام / نوع وام : شهریه غیرانتفاعی مهر ایران انتخاب گردد.
- باتوجه به محدیدت بودجه، اولویت وام با دانشجویانی هست که زودتر درخواست خود را ثبت نمایند.
- دانشجویان ترم اول جهت درخواست وام و تشکیل پرونده باید به امور دانشجویی مراجعه فرمایند.
**جهت کسب اطلاعات بیشتر به امورمالی دانشجویی(خانم مدنی) مراجعه یا با شماره 55577556-031 تماس حاصل فرمایید.

وام شهریه مهر ایران جایگزین وام شهریه غیرانتفاعی گردید

طی سیاست های جدید صندوق رفاه دانشجویی کشور از سال تحصیلی 98-97 کلیه متقاضیان وام شهریه مؤسسات غیرانتفاعی، دانشگاه آزاد و علمی کاربردی جهت دریافت وام به صندوق قرض الحسنه مهر ایران معرفی می گردند.
لازم به ذکر است دانشجویان متقاضی وام باید یک حساب شخصی در بانک مهر ایران افتتاح و برای دریافت وام، تابع مقررات و قوانین وضع شده در تفاهم نامه صندوق رفاه و بانک مهر ایران باشند.
برای اطلاع و آگاهی از جزئیات وام از جمله، مبلغ وام ، سنوات مجاز دریافت وام، مدارک مورد نیاز برای دانشگاه، مدارک مورد نیاز برای بانک، شرایط ضامن و.... شیوه نامه زیر را دریافت و مطالعه فرمایید.

طبق مصوبه وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری کلیه دانشجویان می توانند در طول تحصیل از وام شهریه استفاد ه نمایند.سقف استفاده از این وام در صورت تخصیص اعتبار برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی ناپیوسته وکارشناسی ارشد 3 ترم و برای دانشجویان کارشناسی پیوسته 6 ترم وام در نظر گرفته می شود.

نحوه بازپرداخت آن بدین صورت است که 10% آن هنگام فراغت از تحصیل پرداخت شده و مابقی 9 ماه بعد از فراغت از تحصیل به صورت اقساط بلند مدت (اقساط 60 ماهه با کارمزد 4 درصد) پرد اخت می گردد.شرایط  اقساط وام برادرانی که مشمول خدمت سربازی می باشند بعد از پایان خدمت شروع می شود.

نکات قابل توجه متقاضیان وام شهریه:

1- متقاضیان می بایست یک ترم زودتر برای درخواست وام اقدام نمایند.
2-دانشجویان برای درخواست وام باید هر ترم فرم درخواست کتبی را پر کنند.
3-داشتن ضامن کارمند رسمی و ارائه تعهد محضری و تکمیل فرم های مربوطه برای اخذ این وام ضروری است.
4-در صورتی که دانشجویان  تا 9 ماه بعد از تاریخ فارغ التحصیلی نسبت به تقسیط وام اقدام نکنند، باید کل مبلغ وام را به صورت یکجا تسویه نمایند.

ضمناً دانشجویانی که متقاضی وام شهریه تحصیلی می باشند می توانند فرم سند تعهد و درخواست وام شهریه و سایر فایل های حاوی راهنمای وام شهریه را  از پیوست های زیر دانلود نمایید.

دانلود فرم هاي وام

لینک های مرتبط:

صندوق رفاه دانشجویان
پورتال دانشجویی صندوق رفاه

قابل توجه متقاضيان وام صندوق رفاه

دانشجويان متقاضي وام دانشجويي جهت مشاهده شرايط اخذ وام و مدارك موردنياز فايل راهنماي زير را مطالعه نمايند.

*** دانشجويان ترم اول كه متقاضي وام مي باشند مي توانند نسبت به ثبت نام وام اقدام نمايند.

راهنماي بهره مندي از تسهيلات صندوق رفاه دانشجويي

تسویه حساب بدهی مالی

دانشجویان بدهکار هر چه سریعتر نسبت به تسویه بدهی مالی خود اقدام نمایند. در غیراینصورت پورتال دانشجویی مسدود میگردد.

شماره حساب دانشگاه

پرداخت شهریه: