قابل توجه متقاضیان تحصیلات تکمیلی (استعدادهای درخشان)

احتراماً به استحضار می رساند موسسه آموزش عالی مهدعلم کاشان بر اساس آیین نامه شماره 77948/21مورخ 5/5/93و( درخصوص تسهیلات برگزیدگان علمی برای ورود به مقاطع بالاتر) اصلاحیه شماره 96474 مورخ 24/5/94 اقدام به پذیرش دانشجو به صورت بدون آزمون در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های زیر می نماید .
لذا متقاضیان می توانند تا تاریخ 15/05/1396 مدارک و درخواست خود را به آدرس این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید ایمیل نمایند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت این موسسه به آدرس mahdeelm.ac.ir مراجعه شود.

ردیف نام رشته وگرایش
1. حسابداری
2. فقه ومبانی حقوق
3. علوم حدیث گرایش تفسیر اثری

شرایط پذیرش دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته:
• الف)پس از 7 نیمسال تحصیلی با گذراندن حداقل 115 واحد درسی، یا گذراندن حداقل 110 واحد درسی در 6 نیمسال تحصیلی که از لحاظ میانگین کل جز ده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشد.
• ب)حداکثر در مدت 8 نیمسال تحصیلی دانش آموخته شود.
• ج)پذیرش برای سال تحصیلی بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفاً برای یک بار امکان پذیر است .
• د)دانشجویان می بایست حداکثر تا تاریخ 31/6/96 فارغ التحصیل شوند، در غیر اینصورت پذیرش آنان لغو خواهد شد .
مدارک مورد نیاز :
• تکمیل فرم معرفی نامه دانشجوی ممتاز از سوی دانشگاه یا موسسه محل تحصیل
• ریز نمرات تایید شده از دانشگاه یا موسسه محل تحصیل
• یک قطعه عکس 4*3
• تصویر کارت ملی و شناسنامه
 داوطلبان با رعایت شرایط مندرج در آگهی باید فرم تکمیل شده تقاضانامه و سایرمدارک درخواستی را حداکثر تا تاریخ ۱۵/۵/۹۶برای متقاضیان ورود به مقطع کارشناسی ارشد به این موسسه تحویل نمایند .

شما اینجا هستید: Home معاونت آموزشی قابل توجه متقاضیان تحصیلات تکمیلی (استعدادهای درخشان)