معرفی موسسه

موسسه آموزش عالی مهد علم کاشان به عنوان یکی از مراکز فعال آموزش عالی در منطقه بزرگ کاشان با سابقه نزدیک به ده سال  سعی دارد با برنامه‏های متنوع علمی، آموزشی و فرهنگی متناسب با فرهنگ تمدن دیرین و درخشان کاشان سهم بسزایی در توسعه علمی و فرهنگی کشور بویژه در عرصه علوم انسانی ایفا نماید.

برخی از اعضاء هیئت امناء و هیئت موسس

آقای دکتر محمدمهدی مظاهری (استاد دانشگاه تهران و معاون فرهنگی پیشین دانشگاه آزاد)

1. حجة الاسلام آمیرسیدحسن اعتمادی(مدیریت حوزه علمیه اعتمادی)
  2. آقای دکتر محمدرضا احمدی طباطبایی (استاد دانشگاه امام صادق)
  3. آقای دکتر ناصر باهنر(استاد دانشگاه امام صادق)
  4. آقای دکتر سیدعلی ضیایی

مختصری از عملکرد موسسه

الف) برگزاری رشته های کاردانی و کارشناسی به شرح ذیل:

• حسابداری
  • مدیریت بازرگانی
  • مدیریت صنعتی
  • مدیریت جهانگردی
  • آموزش زبان انگلیسی

ب) برگزاری رشته ‏های کارشناسی ارشد به شرح ذیل:

علوم حدیث

• فقه و مبانی حقوق

ج) دانش‏ آموختگی بیش از 750 نفر در رشته ‏ها و مقاطع مختلف

د) انجام فعالیتهای فرهنگی در کنار فعالیتهای آموزشی

تاریخچه فعالیتهای موسسه

موسسه آموزش عالی مهد علم کاشان در مهرماه 86 در مقطع کاردانی در دو رشته حسابداری و مدیریت بازرگانی با مجموع 32 دانشجو کار خود را آغار کرد که از بین دانشجویان 70% آنها غیر بومی بودند.

در سال 1388 پنج رشته کارشناسی ناپیوسته حسابداری و مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، مدیریت جهانگردی و آموزش زبان انگلیسی به رشته‏های فوق اضافه گردید که تعداد دانشجویان را به 500 نفر رساند.

در سال 1391 رشته کارشناسی پیوسته حسابداری و در سال 1392 رشته‏های کارشناسی ارشد علوم و حدیث و فقه و مبانی حقوق به رشته‏های موسسه اضافه گردید.

برنامه‏ های آینده

انشاالله تعالی با ساخت ساختمان اموزشی و اداری موسسه آموزش عالی مهد علم کاشان و فراهم شدن امکانات مالی با همت و پشتکار هیئت امناء محترم و همچنین مدیریت و پرسنل دلسوز و همچنین اساتید محترم سطح علمی این موسسه روز به روز توسعه یابد و با سایر دانشگاههای معتبر مراوده اطلاعاتی و دانشجویی داشته باشد و با برپایی سمینارهای بین‏المللی و تهیه مقالات علمی و چاپ آنها در مجله‏های معتبر بتواند گامی موثر بردارد.

رشته‏ های در حال توسعه

با توجه به مطالعات و بررسی‏های انجام شده در سطح منطقه زمینه تاسیس برخی رشته‏های مورد اذعان کارشناسان و اساتید قرار گرفته که مقدمات و پیگیری‏های لازم جهت اخذ مجوز آنها در حال انجام می‏باشد:

کارشناسی ارشد(گردشگری مذهبی، مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، حسابداری، راهنمایی و مشاوره، مدیریت کسب و کار، حقوق جزا)

کارشناسی پیوسته(مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، مدیریت دولتی، معارف قرآن مجید، جغرافیا و برنامه‏ریزی شهری، ایران شناسی)

کارشناسی ناپیوسته(مشاوره حقوق و امور اصناف، روانشناسی و مشاوره، هتلداری)

شما اینجا هستید: Home درباره ما اطلاعات کلی موسسه درباره موسسه معرفی موسسه