معرفی امکانات و تسهیلات رفاهی دانشجویان

امکانات و تسهیلات

1. وام شهریه: به دانشجویان متقاضی مقطع کارشناسی ارشد مبلغ یک میلیون تومان در هر ترم و برای مقاطع کارشناسی و کاردانی مبلغ سیصد هزار تومان در هر ترم پرداخت می گردد. کارمزد این وام 4 درصد با بازپرداخت 5 ساله می باشد که اقساط باز پرداخت آن حد اقل 9 ماه پس از فراغت از تحصیل آغاز می شود.
  2. خوابگاه های خواهران و برادران: کلیه دانشجویان متقاضی خوابگاه به خوابگاه های طرف قرارداد و تحت نظارت دانشگاه معرفی می شوند همچنین دانشجویان مقطع ارشد علاوه بر کل ترم امکان اسکان خوابگاهی به صورت یک شب در هفته را دارند.
  3. سلف سرویس
  4. کتابخانه
  5. سایت

شهریه:
شهریه ثابت و متغیر هر ترم بر اساس بخشنامه وزارت علوم تحقیقات و فناوری تعیین می گردد که برای رشته های گروه علوم انسانی در هر ترم حدوداً 800 هزار تومان تعیین شده است که به تناسب تعداد واحد اخذ شده در هر ترم می تواند از این مبلغ افزایش یا کاهش یابد.

نحوه پذیرش دانشجو:
پذیرش در این دانشگاه به دو صورت انجام می گیرد:روش اول: ثبت نام در کنکور سراسری و انتخاب کد رشته از دفترچه انتخاب رشتهروش دوم: پذیرش بدون کنکور (بر اساس سوابق تحصیلی) از طریق سازمان سنجش صورت میگیرد که  با مراجعه با سایت سنجش و انتخاب رشته انجام میگیرد. کسانی که در کنکور سراسری شرکت نکرده اند و یا مجاز به انتخاب رشته نشده اند میتوانند از این طریق (پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی) وارد دانشگاهها شوند.

معرفی موسسه

برخی از اعضاء هیئت امناء و هیئت موسس

1. حجة الاسلام آمیرسیدحسن اعتمادی(مدیریت حوزه علمیه اعتمادی)
  2. آقای دکتر محمدرضا احمدی طباطبایی (استاد دانشگاه امام صادق)
  3. آقای دکتر ناصر باهنر(استاد دانشگاه امام صادق)
  4. آقای دکتر سیدعلی ضیایی

مختصری از عملکرد موسسه

الف) برگزاری رشته های کاردانی و کارشناسی به شرح ذیل:

• مدیریت بازرگانی
  • مدیریت صنعتی
  • مدیریت جهانگردی
  • آموزش زبان انگلیسی

ب) برگزاری رشته ‏های کارشناسی ارشد به شرح ذیل:

علوم حدیث

• فقه و مبانی حقوق

ج) دانش‏ آموختگی بیش از 750 نفر در رشته ‏ها و مقاطع مختلف

د) انجام فعالیتهای فرهنگی در کنار فعالیتهای آموزشی

تاریخچه فعالیتهای موسسه

موسسه آموزش عالی مهد علم کاشان در مهرماه 86 در مقطع کاردانی در دو رشته حسابداری و مدیریت بازرگانی با مجموع 32 دانشجو کار خود را آغار کرد که از بین دانشجویان 70% آنها غیر بومی بودند.

در سال 1388 پنج رشته کارشناسی ناپیوسته حسابداری و مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، مدیریت جهانگردی و آموزش زبان انگلیسی به رشته‏های فوق اضافه گردید که تعداد دانشجویان را به 500 نفر رساند.

در سال 1391 رشته کارشناسی پیوسته حسابداری و در سال 1392 رشته‏های کارشناسی ارشد علوم و حدیث و فقه و مبانی حقوق به رشته‏های موسسه اضافه گردید.

برنامه‏ های آینده

انشاالله تعالی با ساخت ساختمان اموزشی و اداری موسسه آموزش عالی مهد علم کاشان و فراهم شدن امکانات مالی با همت و پشتکار هیئت امناء محترم و همچنین مدیریت و پرسنل دلسوز و همچنین اساتید محترم سطح علمی این موسسه روز به روز توسعه یابد و با سایر دانشگاههای معتبر مراوده اطلاعاتی و دانشجویی داشته باشد و با برپایی سمینارهای بین‏المللی و تهیه مقالات علمی و چاپ آنها در مجله‏های معتبر بتواند گامی موثر بردارد.

رشته‏ های در حال توسعه

با توجه به مطالعات و بررسی‏های انجام شده در سطح منطقه زمینه تاسیس برخی رشته‏های مورد اذعان کارشناسان و اساتید قرار گرفته که مقدمات و پیگیری‏های لازم جهت اخذ مجوز آنها در حال انجام می‏باشد:

کارشناسی ارشد(گردشگری مذهبی، مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، حسابداری، راهنمایی و مشاوره، مدیریت کسب و کار، حقوق جزا)

کارشناسی پیوسته(مدیریت بازرگانی، مدیریت صنعتی، مدیریت دولتی، معارف قرآن مجید، جغرافیا و برنامه‏ریزی شهری، ایران شناسی)

کارشناسی ناپیوسته(مشاوره حقوق و امور اصناف، روانشناسی و مشاوره، هتلداری)

اطلاعات کلی موسسه

موسسه آموزش عالی مهد علم کاشان به عنوان یکی از مراکز فعال آموزش عالی در منطقه بزرگ کاشان با سابقه نزدیک به ده سال  سعی دارد با برنامه‏های متنوع علمی، آموزشی و فرهنگی متناسب با فرهنگ تمدن دیرین و درخشان کاشان سهم بسزایی در توسعه علمی و فرهنگی کشور بویژه در عرصه علوم انسانی ایفا نماید. لذا در این مختصر، برخی مشخصات و برنامه‏ های موسسه به استحضار شما گرامیان خواهد رسید.

برخی از اعضاء هیئت امناء و هیئت موسس

1. آقای دکتر محمدمهدی مظاهری (استاد دانشگاه تهران و معاون فرهنگی پیشین دانشگاه آزاد)
  2. حجة الاسلام آمیرسیدحسن اعتمادی(مدیریت حوزه علمیه اعتمادی)
  3. آقای دکتر محمدرضا احمدی طباطبایی (استاد دانشگاه امام صادق)
  4. آقای دکتر ناصر باهنر(استاد دانشگاه امام صادق)
  5. آقای دکتر سیدعلی ضیایی

برگزاری رشته های کاردانی و کارشناسی به شرح ذیل:

• مدیریت بازرگانی
  • مدیریت صنعتی
  • مدیریت جهانگردی
  • آموزش زبان انگلیسی

برگزاری رشته ‏های کارشناسی ارشد به شرح ذیل:

• علوم حدیث
  • فقه و مبانی حقوق

تاریخچه فعالیتهای موسسه

در سال 1391 رشته کارشناسی پیوسته حسابداری و در سال 1392 رشته‏های کارشناسی ارشد علوم و حدیث و فقه و مبانی حقوق به رشته‏ های موسسه اضافه گردید.

امکانات و تجهیزات موسسه

موسسه آموزش عالی مهد علم کاشان در آغاز تاسیس به مدت یکسال در خیابان امیرکبیر کوی آموزشکده فنی و حرفه‏ای مستقر بوده و از آن پس تاکنون در محل فعلی به فعالیتهای خود ادامه داده است. این مکان به مساحت تقریبی 1300 متر اعیانی و با عرصه 2650 متر مربع  می‏باشد و زیربنا مشتمل بر 8 کلاس و چهار دفتر اداری و کتابخانه با بیش از 2300 جلد کتاب و سلف سرویس و نمازخانه می باشد.

سایر امکانات موسسه عبارتند از:

• سایت کامپیوتر
  • دسترسی به اینترنت
  • اسکان دانشجویان غیربومی در خوابگاههای خصوصی
  • استفاده از امکانات تغذیه
  • تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان
  • بهره‏ مندی از اردوهای علمی و فرهنگی(تاکنون چندین اردو برگزار شده و در نظر است دانشجویان به صورت مرتب و برنامه‏ ریزی شده از اردوهای علمی، فرهنگی و زیارتی برخوردار شوند)

برنامه‏ های آینده

رشته‏ های در حال توسعه

کارشناسی ناپیوسته(مشاوره حقوق و امور اصناف، روانشناسی و مشاوره، هتلداری)

شما اینجا هستید: Home درباره ما اطلاعات کلی موسسه درباره موسسه