تاریخ و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد اعلام شد

دانشگاه مهدعلم کاشان ضمن تبریک به کلیه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد، اعلام می دارد ثبت نام افرادی که سازمان سنجش آموزش کشور اسامی آنها را به عنوان پذیرفته شده به دانشگاه اعلام کرده است در روزهای سه شنبه و چهارشنبه  14 و 15 شهریور 96 ساعت 8 الی 13 در اداره آموزش دانشگاه به آدرس کاشان، کیلومتر4 بلوار قطب راوندی، بعد از پل بهشتی، دانشگاه مهدعلم انجام می گیرد.

مدارک لازم جهت ثبت نام:

1-اصل یا گواهی موقت دوره کارشناسی و یک برگ کپی از آن.
* پذیرفته شدگانی که با ارائه دانشنامه دوره  کاردانی و کارشناسی مراجعه مینمایند لازم است گواهی معدل دوره کاردانی و کارشناسی را به همراه داشته باشند.
* پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) را ارائه نمایند.
* آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه به هنگام ثبت‌نام و شركت در آزمون دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 96/6/31 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه 39 دفترچه راهنماي (شماره 1) یا 258 دفترچه راهنمای(شماره 2) اين آزمون که توسط دانشگاه محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي در فرم مذكور درج و قبلاً به تاييد مسوول ذيربط رسيده است را  زمان ثبت‌نام ارائه نمايند
* فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ناپیوسته لازم است اصل و کپی گواهی موقت دوره کاردانی را نیز ارائه نمایند. .
2- اصل شناسنامه ودو برگ کپی از تمام صفحات.
3- اصل کارت ملی به همراه یک برگ کپی(پشت و رو).
4- 6 قطعه عکس 4*3.
5- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را برای برادران مشخص نماید.
 7- تكميل فرم های ثبت نام به هنگام مراجعه در دانشگاه در روزهای ثبت نام
8- اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل‌ اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) براي‌ آن‌ دسته‌ از داوطلباني‌ كه‌ با توجه‌ به‌ مفاد آيين‌نامه پذيرش با آزمون استعدادهاي درخشان، مصوب 1393/04/25 شوراي هدايت استعدادهاي درخشان وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ با امتياز‌ رتبه‌ اول‌ پذيرفته‌ شده‌اند.

شما اینجا هستید: Home آموزش امور فارغ التحصیلی صدور گواهی موقت mahdeelm تاریخ و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد اعلام شد