قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه

n82991665 72475564- دانشجویان متقاضی وام شهریه پس از ثبت درخواست از طریق پورتال برای تکمیل فرم ثبت نام به امور مالی خانم مدنی مراجعه نمایند.

- با توجه به بخش نامه جدید صندوق رفاه دانشجویان در سال تحصیلی 98-97، مبنی بر معرفی دانشجویان متقاضی وام شهریه به بانک قرض الحسنه مهر ایران، لذا کلیه متقاضیان وام(جدید و قدیم) ملزم به افتتاح حساب در بانک مهر ایران و ارائه شماره حساب و کد شعبه افتتاح حساب، به امور دانشجویی می باشند.

سنوات تحصیلی وام:
دانشجویان کارشناسی ارشد، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی از 4 ترم سنوات مجاز از سال ورود به دانشگاه، 3 ترم می توانند از وام استفاده نمایند و دانشجویان کارشناسی از 8 ترم سنوات مجاز از سال ورود، 6 ترم می توانند از وام استفاده نمایند.

سقف مبلغ وام برای هرترم(بخشنامه جدید):
کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی برای هرترم 5000.000 ريال و کارشناسی ارشد برای هرترم 11.500.000 ريال.

زمان واریز وام:

اصولا با توجه به ثبت درخواستها، بستن و تایید لیست و طی روند اداری، وامها در اواخر هر ترم به حساب شهریه واریز می گردد.

نکات قابل توجه:
- کلیه دانشجویانی که ترمهای گذشته از وام استفاده نموده اند و سنوات وام آنها به پایان نرسیده است باید برای ثبت درخواست وام مهر97 به پورتال دانشجویی به آدرس (www.bp.swf.ir) فاز2 مراجعه نمایند.
- نام کاربری و کلمه عبور در صورت عدم تغییر توسط دانشجو، به صورت پیش فرض شماره ملی با خط تیره می باشد.
- در پورتال دانشجویی / درخواست وام / نوع وام : شهریه غیرانتفاعی مهر ایران انتخاب گردد.
- باتوجه به محدودیت بودجه، اولویت وام با دانشجویانی هست که زودتر درخواست خود را ثبت نمایند.
- دانشجویان ترم اول جهت درخواست وام و تشکیل پرونده باید به امور دانشجویی مراجعه فرمایند.
**جهت کسب اطلاعات بیشتر به امورمالی دانشجویی(خانم مدنی) مراجعه یا با شماره 55577556-031 تماس حاصل فرمایید.

شما اینجا هستید: Home آموزش امور فارغ التحصیلی مراحل تسویه حساب اطلاعیه های مالی قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه