اطلاعیه پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز در مقطع کارشناسی ارشد

مؤسسه آموزش عالی مهدعلم کاشان با استناد به آیین نامه ارائه تسهیلات به برگزیدگان علمی برای ورود به دوره های تحصیلی  بالاتر، در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های ذیل  به صورت بدون آزمون  برای نیمسال اول 99-98 دانشجو می پذیرد.

رشته‌های اعلام شده:

1- حسابداری  2- علوم حدیث   3- فقه و مبانی حقوق اسلامی

شرايط پذيرش:

الف: دانشجويان ممتاز دوره كارشناسي پيوسته (ورودی  بهمن 93، مهر و بهمن94) كه به لحاظ ميانگين كل نمرات تا پايان ترم ششم و گذراندن حداقل 3/4 واحد درسی جزو پانزده درصد برتر در بين دانشجويان هم رشته و هم ورودي خود باشند و حداكثر در مدت 8 نيمسال دانش آموخته شوند.
ب: بيش از يك سال از زمان فارغ التحصيلي دانشجويان متقاضي نگذشته باشد.
ج: دانشجويان متقاضي مشروط به اينكه تا 1398/06/31 فارغ التحصيل شوند مي توانند از تسهيلات فوق استفاده نمايند.
د: پذیرش در همان رشته تحصیلی یا رشته های مرتبط با آن به تشخیص شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.

تاريخ  ثبت نام :

ثبت نام از تاريخ: 1398/02/15 تا 1398/04/15

شما اینجا هستید: Home آموزش اطلاعیه های آموزش اطلاعیه پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز در مقطع کارشناسی ارشد