ثبت نام بدون آزمون (تا 30 مهرماه)

دانشگاه مهدعلم کاشان در مقاطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

مدارک مورد نیاز ثبت نام

*** مهلت ثبت نام تا پایان مهر ماه

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید

دانشگاه مهدعلم کاشان ضمن تبریک به کلیه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد، اعلام می دارد ثبت نام افرادی که سازمان سنجش آموزش کشور اسامی آنها را به عنوان پذیرفته شده به دانشگاه اعلام کرده است در روزهای دوشنبه تا پنج شنبه  18 تا 20 شهریور 97 ساعت 9 الی 13 در اداره آموزش دانشگاه به آدرس کاشان، کیلومتر4 بلوار قطب راوندی، بعد از پل بهشتی، دانشگاه مهدعلم انجام می گیرد.

مدارک لازم جهت ثبت نام:

ادامه مطلب: اطلاعیه ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال اول 98-97

NewsPic    دانشجویانی که در بازه زمانی تعیین شده انتخاب واحد ننمایند بایستی کل مبلغ شهریه را موقع ثبت نام پرداخت نمایند.

انتخاب واحد اینترنتی دوشنبه 97/06/19 لغایت پنج شنبه 97/06/22

شروع كلاسها 97/06/24

راهنماي انتخاب واحد

1-     فعال شدن سامانه جهت انتخاب واحد منوط بهتسویه مالی و رفع نقص پرونده تحصیلیمی باشد.

2-    جهت انتخاب واحد ابتدا بایستی، مبلغ علی الحساب6,000,000 ریال برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی و 10,000,000 ریالبرای دانشجویان ارشد پرداخت نمایید.

3-     تعداد واحد قابل اخذحداقل 12 و حداکثر 20 واحداست.

4-     در زمان انتخاب واحد بهبرنامه امتحانی پايان ترمنيز توجه داشته باشيد. بر اساس مصوبه شورای آموزش، امکان انتخاب واحد همزمان دروسی که ساعت درسی آن ها تداخل داشته باشد، وجود ندارد. همچنین بعد از شروع حذف و اضافه،تغيير ساعت و تاريخ امتحان تحت هيچ شرايطی امکانپذير نمی باشد.

5-     دانشجو می بایست پس از اتمام انتخاب واحد با مراجعه به تائیدیه ترم، برنامه نهایی را مشاهده و پرینت آن را اخذ نماید. بدیهی است ملاک واحدهای درسی اخذ شده، صرفا واحدهایی است که در تائیدیه ترم درج گردیده است و صرفحضور در کلاس به منزله انتخاب واحد نخواهد بود.

6-     رعایت هم نیازی و پیش نیازی دروس بر عهده دانشجو می باشد و عدم رعایت منجر به حذف درس از طرف آموزش خواهد گردید.

شماره حساب دانشگاه:  (0103900931003 بانک ملی بنام دانشگاه مهدعلم کاشان)

شماره فکس جهت ارسال فیش واریزی: (03155577556-03155577449)

ثبت نام بدون کنکور در مقاطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته

به اطلاع کلیه علاقمندان به تحصیل می رساند، موسسه آموزش عالی مهدعلم کاشان در رشته های مندرج در جدول زیر و در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی در مرحله تکمیل ظرفیت دانشجو می پذیرد.
جهت ثبت نام به صورت حضوری به دانشگاه مراجعه شود. ثبت نام در ساعات اداری یکشنبه تا پنج شنبه در اداره آموزش دانشگاه به آدرس کاشان، کیلومتر4 بلوار قطب راوندی، بعد از پل بهشتی انجام می گیرد.
مدارک لازم جهت ثبت نام :

اصل یا گواهی موقت مدرک کاردانی برای داوطلبان دوره کارشناسی ناپیوسته، مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی برای دوره کارشناسی و مدرک دیپلم برای دوره های کاردانی به همراه  کپی از آن
*    اصل شناسنامه و یک برگ کپی از تمام صفحات
*    اصل کارت ملی به همراه یک برگ کپی(پشت و رو)
*    6 قطعه عکس
*    اصل مدرک نظام وظیفه و کپی آن ( برای کسانی که کارت پایان خدمت یا معافیت دارند)
***  برادرانی که از معافیت تحصیلی استفاده می کنند می بایست بعد از ثبت نام برای صدور معافیت تحصیلی به پلیس +10 مراجعه نمایند.
لازم است دانشجویان برگه ابطال معافیت تحصیلی را از دانشگاه قبلی به همراه داشته باشند.

ردیف رشته مقطع

1 امور مالي و مالياتي کاردانی