ثبت‌ نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸

5840مهلت ثبت‌ نام آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۸ از روز جمعه 16 آذر لغایت روز دوشنبه 26 آذر است. متقاضیان می توانند در سایت www.sanjesh.org ثبت نام اولیه نمایند.

قابل توجه کلیه دانشجویان

tavajjoh

- دانشجویان محترم جهت رفع نواقص پرونده تحصیلی و دریافت نامه تاییدیه و ریزنمرات به آموزش مراجعه نمایند.

ثبت نام بدون آزمون (تا 30 مهرماه)

دانشگاه مهدعلم کاشان در مقاطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

مدارک مورد نیاز ثبت نام

*** مهلت ثبت نام تا پایان مهر ماه

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید

دانشگاه مهدعلم کاشان ضمن تبریک به کلیه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد، اعلام می دارد ثبت نام افرادی که سازمان سنجش آموزش کشور اسامی آنها را به عنوان پذیرفته شده به دانشگاه اعلام کرده است در روزهای دوشنبه تا پنج شنبه  18 تا 20 شهریور 97 ساعت 9 الی 13 در اداره آموزش دانشگاه به آدرس کاشان، کیلومتر4 بلوار قطب راوندی، بعد از پل بهشتی، دانشگاه مهدعلم انجام می گیرد.

مدارک لازم جهت ثبت نام:

ادامه مطلب: اطلاعیه ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید