اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 96-1395

تاریخ انتخاب واحد 12  الی 15 بهمن ماه می باشد.

1-     فعال شدن سامانه جهت انتخاب واحد منوط بهتسویه مالی و رفع نقص پرونده تحصیلیمی باشد.

2-    جهت انتخاب واحد ابتدا بایستی، مبلغ علی الحساب5,000,000 ریال برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی و 8,000,000 ریالبرای دانشجویان ارشد پرداخت نمایید.

3-     تعداد واحد قابل اخذحداقل 12 و حداکثر 20 واحداست.

4-     در زمان انتخاب واحد بهبرنامه امتحانی پايان ترمنيز توجه داشته باشيد. بر اساس مصوبه شورای آموزش، امکان انتخاب واحد همزمان دروسی که ساعت درسی آن ها تداخل داشته باشد، وجود ندارد. همچنین بعد از شروع حذف و اضافه،تغيير ساعت و تاريخ امتحان تحت هيچ شرايطی امکانپذير نمی باشد.

5-     دانشجو می بایست پس از اتمام انتخاب واحد با مراجعه به تائیدیه ترم، برنامه نهایی را مشاهده و پرینت آن را اخذ نماید. بدیهی است ملاک واحدهای درسی اخذ شده، صرفا واحدهایی است که در تائیدیه ترم درج گردیده است و صرفحضور در کلاس به منزله انتخاب واحد نخواهد بود.

6-     رعایت هم نیازی و پیش نیازی دروس بر عهده دانشجو می باشد و عدم رعایت منجر به حذف درس از طرف آموزش خواهد گردید.

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 96-1395

2-    جهت انتخاب واحد ابتدا بایستی، مبلغ علی الحساب5,000,000 ریال برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی و 8,000,000 ریالبرای دانشجویان ارشد پرداخت نمایید.

3-     تعداد واحد قابل اخذحداقل 12 و حداکثر 20 واحداست.

4-     در زمان انتخاب واحد بهبرنامه امتحانی پايان ترمنيز توجه داشته باشيد. بر اساس مصوبه شورای آموزش، امکان انتخاب واحد همزمان دروسی که ساعت درسی آن ها تداخل داشته باشد، وجود ندارد. همچنین بعد از شروع حذف و اضافه،تغيير ساعت و تاريخ امتحان تحت هيچ شرايطی امکانپذير نمی باشد.

5-     دانشجو می بایست پس از اتمام انتخاب واحد با مراجعه به تائیدیه ترم، برنامه نهایی را مشاهده و پرینت آن را اخذ نماید. بدیهی است ملاک واحدهای درسی اخذ شده، صرفا واحدهایی است که در تائیدیه ترم درج گردیده است و صرفحضور در کلاس به منزله انتخاب واحد نخواهد بود.

6-     رعایت هم نیازی و پیش نیازی دروس بر عهده دانشجو می باشد و عدم رعایت منجر به حذف درس از طرف آموزش خواهد گردید.

شما اینجا هستید: Home آموزش پذیرش و ثبت نام اطلاعیه های ثبت نام