وام شهریه مهر ایران جایگزین وام شهریه غیرانتفاعی گردید

طی سیاست های جدید صندوق رفاه دانشجویی کشور از سال تحصیلی 98-97 کلیه متقاضیان وام شهریه مؤسسات غیرانتفاعی، دانشگاه آزاد و علمی کاربردی جهت دریافت وام به صندوق قرض الحسنه مهر ایران معرفی می گردند.

لازم به ذکر است دانشجویان متقاضی وام باید یک حساب شخصی در بانک مهر ایران افتتاح و برای دریافت وام، تابع مقررات و قوانین وضع شده در تفاهم نامه صندوق رفاه و بانک مهر ایران باشند.
برای اطلاع و آگاهی از جزئیات وام از جمله، مبلغ وام ، سنوات مجاز دریافت وام، مدارک مورد نیاز برای دانشگاه، مدارک مورد نیاز برای بانک، شرایط ضامن و.... شیوه نامه زیر را دریافت و مطالعه فرمایید.

شما اینجا هستید: Home آموزش پذیرش و ثبت نام مدارک موردنیاز مقطع کارشناسی اطلاعیه های مالی وام شهریه مهر ایران جایگزین وام شهریه غیرانتفاعی گردید